Cutter OLFA TS-1
în stoc
160.00 mdl

Cuțit Olfa cu adâncimea reglabilă a tăieturii OL-TS-1.

   Dacă este necesară o piesă de bijuterie lipită pe planul materialului, atunci în această situație nu este posibil să se facă fără cuțitul TS-1. Cu ajutorul unui dispozitiv care fixează extensia lamei, este ușor să obții o precizie unică de tăiere și o adâncime de penetrare în material.

   Acest tip de cuțite ar trebui să fie atribuit și clasei universale, deoarece instrumentul este reglat tehnologic pentru o lungime atât de scurtă. Dar, cel mai mult, designerii au nevoie atât de aceasta cu experiență consacrată, cât și de începători în activitatea de design. Olfa (OLFA) TS-1 este pur și simplu indispensabilă atunci când problema pentru designul interior cosmetic este rezolvată folosind hârtie și alte materiale.

   Corpul cuțitului este proiectat astfel încât cu o precizie unică transferă forța în lamă. În acest caz, este posibil să se ajusteze nivelul presiunii mecanice asupra materialului. Cuțitul este echipat cu o lamă din clasa TSB-1, ceea ce creează o oportunitate unică de a efectua o tăietură cu adevărat microscopică. 0,1 mm ─ aceasta este grosimea minimă tăiată. Cu acest parametru, materialul de bază rămâne intact. Ceea ce este necesar pentru o persoană care, cu ajutorul unui cuțit, colectează articole din ziare, fotografii tipărite în ziare și așa mai departe.