Banda PP pentru ambalaj
în stoc
400.00 mdl

Banda din polipropilenă (strepping) este un material de ambalare indispensabil pentru stivuirea mărfurilor, strângerea și legarea ambalajelor, precum și pentru asigurarea încărcăturii pe paleți.

 Greutatea specifică mică, rezistența la tracțiune ridicată, elasticitatea ridicată, costul redus, relativitatea simplității de a lucra cu bandă pp sunt motivele pentru care banda bandă este atât de populară în întreaga lume.


Banda de polipropilenă poate fi fixată în urmatoarele modalitati:


1) Ambalarea folosind o cataramă - capetele benzii din polipropilenă sunt filetate într-o cataramă de sârmă, banda este trasă strâns strângând catarama.


2) Ambalare cu cleme metalice - capetele benzii de fixare sunt fixate cu capse metalice; clema este bine strânsă cu un instrument special.


3) Ambalaje cu sudare - cea mai rapidă cale de bandă din polipropilenă. Sudarea se realizează prin încălzirea benzii de fixare prin metoda de frecare sau prin elementul de încălzire. Pentru benzile de sudare folosiți echipamente de ambalare automate sau semiautomate. Acest tip de fixare este potrivit pentru ambalarea unor volume mari de mărfuri.


Pentru a proteja marginea ambalajului de a fi strâns împreună cu bandă PP, se foloseste colțuri din carton de protecție sau colțuri de plastic.


Dimensiuni standard de benzi din sortimentul nostru:


6mm * 0,55 mm și 9 mm * 0,55 mm - sarcină de rupere de 80 - 110 kg:

utilizat pentru ambalaje ușoare, pentru carton, hârtie și alte produse de imprimare.


12mm * 0.6mm și 12mm * 0.8mm - sarcină de rupere 140-200 kg:

pentru cutii, produse de imprimare, pentru textile și produse alimentare.


16mm * 0.6mm, 16mm * 0.8mm, 16mm * 1.0mm - sarcină de rupere 220 - 330 kg:

Materiale de construcție și finisare, produse de cablu, electrocasnice, laminare metalică.


ATENTIE !!! IMPORTANT !!!

Aceste recomandări se bazează pe experiența angajaților noștri, furnizate în scopuri informaționale și nu constituie o garanție oficială.

Cumpărătorul verifică în mod independent adecvarea produsului pentru utilizarea prevăzută.

Mărime
6mm*0,5mm*3500m