mun. Chișinău, str. Bernardazzi 68
Lu-Vi: 09:00 - 17:00

Cutter OLFA PC-S

Cutter OLFA PC-S

În stoc
123 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova nu este

Cuțit pentru tăierea plasticului OLFA (Olfa) PC-S - Un model îmbunătățit al unui cuțit pentru plastic OLFA (Olfa) P-450.

   Acest cuțit are o lamă de wolfram, care este proiectată pentru tăierea plasticului, a tablelor acrilice și a diverselor materiale cu mai multe straturi. Lama cuțitului este fixată cu o clemă cu șurub. Pentru a tăia materialul cu lama acestui cuțit, inițial este necesar să tăiați stratul superior într-o linie dreaptă, apoi să apăsați pe marginile tăieturii și să rupeți materialul.

   Mânerul cuțitului model OL-PC-S are un recipient pentru depozitarea lamelor de rezervă. Recipientul este închis cu un capac cu balamale din plastic pe zăvor. Kitul include două lame noi, acestea sunt plasate în mânerul cuțitului.

   Cuțitul model OLFA PC-S are o lamă foarte subțire și ascuțită. Aveți grijă când tăiați și înlocuiți o lamă. Lamele folosite pot fi depozitate într-un recipient pentru lame de rezervă, cu eliminarea ulterioară. Cuțitul este destul de confortabil și nu necesită forță excesivă la tăierea plasticului și policarbonatului.

Produse similare
Cutter OLFA CMP-1
Cutter OLFA CMP-1
145 lei
Cutter OLFA HOK-1
Cutter OLFA HOK-1
232 lei
Cutter OLFA SK-10
Cutter OLFA SK-10
250 lei
Cutter OLFA CMP-3
Cutter OLFA CMP-3
407 lei
Cutter OLFA CMP-2
Cutter OLFA CMP-2
771 lei
Razuitoare OLFA T-25
Razuitoare OLFA T-25
218 lei
Cutter OLFA 45-C
Cutter OLFA 45-C
321 lei