mun. Chișinău, str. Bernardazzi 68
Lu-Vi: 09:00 - 17:00

Cutter OLFA RTY-2/G

Cutter OLFA RTY-2/G

În stoc
284 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova nu este

Cuțitul circular OLFA, 45mm, este potrivit pentru persoanele care lucrează cu mâna - dreapta sau stânga. Acest lucru este facilitat de o prindere confortabilă cu material antiderapant. De asemenea, mânerul este echipat cu două găuri pentru fixarea unei frânghii sau a unui inel, precum și pentru conectarea unui ghid care vă permite să tăiați în conformitate cu un model dat.

Pentru un transport sigur, lama ascuțită este acoperită cu un capac care trebuie îndepărtat înainte de începerea tăierii. Lama este confecționată din tungsten, ceea ce îi permite să rămână ascuțită mult timp și să facă față cu ușurință produselor de piele tăiate, țesături fleecy și chiar materiale din pânză de ulei.

Avantaje:

-   dimensiunea redusă atât a cuțitului, cât și a lamei vă permite să îl transportați întotdeauna de unul singur și să îl utilizați pentru multe sarcini;

-    lamele ascuțite permit tăierea țesăturii pliate în mai multe straturi;

-    asigură munca mai rapidă și mai convenabilă decât cu foarfecele.

-    Când utilizați acest instrument, trebuie respectate precauțiile de siguranță. Și pentru ca cuțitul să nu sară și să alunece pe suprafață și, de asemenea, să dureze cât mai mult, vă recomandăm să cumpărați covorașe speciale cu funcție de auto-vindecare.


Produse similare
Cutter OLFA  RTY-1/G
Cutter OLFA RTY-1/G
202 lei
Cutter OLFA  RTY-2/NS
Cutter OLFA RTY-2/NS
392 lei
Cutter OLFA  PRC-3
Cutter OLFA PRC-3
184 lei